AMASYA / SULUOVA - Şehit Ercan Kurt Hürriyet Ortaokulu

Şehit Ercan Kurt Hürriyet Ortaokulu

Adres
HÜRRİYET MAH. ALTINBAŞAK SK. ŞEHIT ERCAN KURT HÜRRIYET ORTAOKULU BLOK NO: 2 SULUOVA / AMASYA
Vizyon
Amasya bölgesinde Atatürk’ün bizlere bıraktığı değerlere bağlı olarak, gelenek ve göreneklere bağlı, hedefleri büyük, idealleri yüksek, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumayı ideal edinmiş, insanlar ile olumlu iletişim kurabilen bireylere eğitim ile liderlik vasfı kazandırabilmek, rehberlik olanakları ile eğitilen bireylerin okulumuz eğitmenlerinin desteği ve değişik yönlendirme yöntemleri ile bireysel ve sosyal problemlerine kendi çözümlerini getirebilecek ve başka sorunlara çözümler yaratabilecek bireyler haline getirmek, başarıları ve başardığı işler ile ismi devamlı anılan bir ilköğretim okulu olmaktır. Aynı zamanda kuracağı okul-aile işbirliğini “eğitimde kalite ve başarıya ulaşma” anlayışıyla kurumsallaştıran ve dışarıya bağımlılığını en aza indirgemiş olan bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Suluova Şe.k Hürriyet Ortaokulu olarak, eğitim verdiğimiz her bireyin bir üst öğretim kurumuna başarılı, eğitim öğretim temel disiplin ve ilkelerine göre hareket eden, bireyler olarak mezun vermektir ve içinde bulunduğumuz imkanlar dâhilinde bu bireylere; gerek sosyal gerekse çağın bilgi gereksinimine karşılık verecek şekilde, en iyi olanakları sağlamaktır. Okulumuz, bütün çalışmalarıyla bütünlük içinde; öğretmen, öğrenci ve velilerimize liderlik ve danışmanlık yapmak, kurumumuzun ortamını iyileştirmek ve kaliteli eğitim-öğretimi oluşturmak için sürekli çalışan bir kurumdur. Amacımız Türk Milli Eğitim ilke ve temellerine bağlı olarak çalışmasını sürdüren ve ürettikleriyle Türkiye Cumhuriyeti’nin refahını ve mevcudiyetini sürekli yüceltecek bireyler yetiştirmek ve onlara yol göstermektir.
Özel araçlarla ve yürüyerek.
Hürriyet Mahallesi
Amasya İline 24 km uzaklıkta. İlçe merkezinde bir okul